12 bud på nytårskjolen

13 ting fra H&M jeg ikke kan undvære

Januar, du er grå. Men det behøver min garderobe altså ikke at være. 

Efter en travl december, nytår og en langsom opstart på januar måned, så er jeg endelig tilbage på bloggen. I hvert fald denne gang. For det kan ærlig talt være svært at motivere sig til at skrive blogindlæg, når jeg ikke aner, om du (ja, dig der læser med), rent faktisk bliver inspireret. Gør du?

Anyways. Jeg er gået i protest mod det grå vejr, og vil derfor gerne tilføje nogle skønne farver til min garderobe. Farver som kan bruges hen i foråret og gerne over sommeren. Især er jeg forelsket i den lyserøde – ja, vel nærmest Barbie-farvede lyserød, som er overalt nu. Og når nu H&M er en af mine budget-favoritter, så er mine 13 januar-fund naturligvis derfra.

Ting jeg absolut skal have anskaffet mig: 

  1. Noget barbie-lyserødt!
  2. En ternet skjorte.
  3. En farvet taske, som kontrast til mine ca. 20 sorte tasker.
  4. En blazer. Gerne ternet.
  5. Et par lækre sneakers.

Jeg håber du kan blive inspireret af mine 13 januar-fund herunder. Du finder link under billedet.

God fornøjelse.

1// Ternet blazer  2//  3-pak spænder  3// Bomuldskjole i lyserød  4// Højhalset skjorte  5// Sorte slacks  6// Gul skuldertaske

 

1// Denimkjole  2// Denim skjortejakke  3// Hårbøjle i tern  4// Weekendtaske  5// Plisseret nederdel  6// Bomuldskjole med poplin  7// Sneakers i mesh

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 bud på nytårskjolen