MINE SKØNHEDSFAVORITTER

12 bud på nytårskjolen

Først jul… så nytårsaften. Og selvom jeg ikke er i nærheden af at gå op i min påklædning til nytår, som jeg var for bare 5-6 år siden. Så vil jeg alligevel gerne have noget på, der indikerer at det ikke er en helt almindelig tirsdag. Derfor har jeg været på udkig efter fine kjoler, og her er altså 12 bud på nytårskjolen. Der er alt fra pailletter og mesh til mere casual kjoler (som man kan bruge bagefter, og måske bedre kan forsvare at investere i). Jeg er selv ret vild med den lyserøde pailletkjole fra H&M på det første billede.

 

3 KJOLER FRA H&M: Velourkjole 349,-, Meshkjole 249,- og Pailletkjole 599,-

3 KJOLER FRA ARKET: Blåmønstret 790,-, Rosa oversize kjole 790,– og plisseret satinkjole 790,-

3 KJOLER FRA MONKI: Grøn velourkjole 250,-, Peplumkjole 350,- og Karrygul oversizekjole 350,-

3 KJOLER FRA ONLY: Brændtorange kjole 229,95, Smock kjole 199,95 og Råhvid peplumkjole 379,95

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SKØNHEDSFAVORITTER