INDRETNING AF KONTOR/GÆSTEVÆRELSE

9 jakker: Den lange, den korte og den varme!

Vintertid kalder på en opdatering af jakke-situationen. Am I right? Det er i hvert fald min undskyldning. Og så kan jeg ind imellem godt glemme, at jeg har en del jakker hængende i skabet i forvejen.

Jeg er derfor ofte tilbøjelig til at købe nogle lidt billigere jakker, for så synes jeg bedre, at jeg kan udskifte dem i sæsonerne. Her er H&M altså en favorit. Derfor har jeg fundet 9 jakker – den lange, klassiske, den korte og den ekstra varme puffer!

Jeg er indtil videre endt med en lang puffer jakke i sort, og så er jeg på udkig efter den perfekte klassiske vinterjakke. Jeg fandt bl.a. en ternet sag fra ZARA den anden dag. det kan du læse om i indlægget “10 ting jeg ikke kan undvære” – og så kan du jo se, om du kan finde den fejl jeg i øvrigt fik lavet i indlægget.

Du finder hele udvalget af jakker fra H&M her: Jakker & frakker

 

9 JAKKER: DEN LANGE, DEN KORTE OG DEN VARME!

1 // Ternet skjortejakke  2 // Kort pufferjakke  3 // Kort ternet klassisk

4 // Brunmeleret frakke  5 // Ternet frakke  6 // Oversize jakke

7 // Hvid puffer  8 // Brun puffer  9 // Sort puffer 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRETNING AF KONTOR/GÆSTEVÆRELSE