9 HVERDAGSKJOLER UNDER 350 KR.

10 TING JEG IKKE KAN UNDVÆRE

Det er november, vejret skifter og jeg har fundet 10 ting jeg absolut ikke kan undvære. Eller… som I hvert fald kommer på ønskelisten. For selvom det hele er på budget, så rækker pengepungen i november ikke så langt. Lige bortset fra den ternede jakke. Den har jeg faktisk allerede klikket hjem (UPS!).

Jeg har forsømt bloggen de sidste par uger. Simpelthen fordi jeg har haft for travlt med mit nye liv som selvstændig. Hvis du ikke er opdateret, så kommer her den korte version: Jeg sagde et godt job op i maj, blev selvstændig i september og arbejder nu som freelance marketing og grafisk konsulent samt fotograf (se mere på studionørgaard.dk).

TILBAGE til de 10 uundværlige ting.

For jeg har spottet alt fra den lækreste oversize ternede jakke til en karrygul utility kjole, en varm efterårsstrik og en klassisk sort støvle. Du finder links under billedet.

Hvad drømmer du om i din november-garderobe? 

1// Ternet jakke  2// Strikhue  3// Handsker  4// Tørklæde  5// Utilitykjole  6// Nylontaske  7// Ternet skjorte/jakke  8// Duftlys i læder  9// Støvler  10// Striktrøje  11// Bodyscrub  12//Håndsæbe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 HVERDAGSKJOLER UNDER 350 KR.