INDRETNING: EFTERÅRSSTUEN

HVILKEN SENG SKAL MAN VÆLGE?

Indlægget indeholder reklame. 

 

Har du egentlig tænkt over, hvor mange timer af din dag, ja dit liv, du bruger i din seng?

Så bør man også unde sig selv at sove godt. Da vi var studerende, var der ikke råd til en ny seng, så vi sov i den klassiske 140’er fra min konfirmation.

Da vi så endelig begyndte at tjene penge, var en seng det første vi skulle ud og investere i – men hold nu op den investering skulle have været prioriteret noget før. For det gør jo en verden til forskel, om man får en god nattesøvn.

Så er søvnen i mellem tiden blevet forstyrret af babygråd og natteroderi, som sengen selvsagt ikke er skyld i.

 

VOKSEN-SENG VOL. 2.0

Her 8 år senere er vi kommet til voksen-seng vol. 2.0. Man siger vist endda, at topmadrassen skal skiftes efter 5 år. Well… Da føtex.dk viste mig deres udvalg af senge, var jeg ikke i tvivl om, at en udskiftning var på tide. Vi kiggede i kategorien ‘Kontinentalsenge‘, som består af 3 lag: Boksmadras, springmadras og topmadras. I HUMA-serien findes der forskelligt at vælge mellem, og flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Vi valgte denne HUMA Prestige med sengegavl i samme stof som sengen, og den er SÅ smuk – og naturligvis skøn at sove i.

HVILKEN SENG SKAL MAN VÆLGE?

Da vi stod overfor valg af seng, var der flere ting vi overvejede.

  1. Størrelsen! Vi var ikke i tvivl om, at det skulle være en 180×200 cm. Men man skal naturligvis overveje om der er plads til det i soveværelset. Med 2 separate madrasser har man muligheden for at sove med forskellig hårdhed, hvilket kan være nyttigt for nogle.
  2. Tilfredshedsgaranti! Når man bestiller en seng på en webshop, vil man altid have en ‘hvad nu hvis den ikke er god’ i baghovedet. Det smarte ved føtex.dk er deres ‘KØB & PRØV’ garanti med 30 dages returret, hvis den nye seng ikke lever op til forventningerne. Det er da service!
  3. Madras og topmadras! Herhjemme sover vi med samme hårdhed i madrasserne, så det allervigtigste for os var topmadrassen. Den madras, der ligger allertættest på din krop. Den skulle være i latex, som er fugttransporterende og selvventilerende og dermed meget allergivenlig. HUMA Prestige sengen levede op til begge krav.
  4. Udseende! Ja… det handler ikke om udseende. MEN det er altså et stort møbel, så jeg går op i, at det er pænt. Og det er HUMA altså! Den har det smukkeste fintvævede mørkegrå betræk, som er ens på både boksmadras, springmadras, topmadras og sengegavl. WIN!

Fik du lyst til at sove liiidt bedre? Så tag et kig forbi føtex.dk, for der er altså virkelig meget at vælge mellem.

God fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRETNING: EFTERÅRSSTUEN