6 loungesæt til haven

MINE FØDSELSDAGSØNSKER I ÅR

MINE FØDSELSDAGSØNSKER I ÅR

Jeg er typen der virkelig ELSKER  min fødselsdag. Én dag om året, hvor jeg bestemmer agendaen.

I år bliver jeg 35 år, og jeg havde faktisk inviteret familie og nogle nære venner til fødselsdag for første gang siden jeg blev 30 år. Men det er selvsagt blevet aflyst sammen med alt andet for tiden. Sådan er det jo. Men jeg må indrømme at jeg stadig er rigtig ærgerlig over det, for jeg havde virkelig glædet mig.

Anyways, så havde jeg jo lavet en ønskeseddel, og selvom det nok bliver lidt småt med gaverne i år (ingen gæster og lukkede butikker), så deler jeg den alligevel med jer.

 

ØNSKESEDDEL

I år fylder make up og ansigtspleje en del. Jeg har nemlig bestemt mig for at udskifte alle de gamle klassikere i min make up pung med de lækre MIILD produkter. Jeg har kæmpe respekt for de to seje piger, som har startet MIILD, og jeg glæder mig til at prøve deres produkter. Derudover en smuk kjole og en klassisk taske.

1// Mineraløjenskygge- og øjenbrynskit fra MIILD. 

2// Cremet concealer duo fra MIILD

3// Ovnbagt mineral bronzing powder fra MIILD

4// Ovnbagt mineral pudder fra MIILD

5// Makeup pensler fra MIILD

6// Oway thermal stress protector, økologisk varmespray

7// Ternet maxikjole fra Envii

8// Origins ginzing tinted moisturizer (bruges som foundation)

9// Origins high-potency night-a-mins (natcreme)

10// Taske fra GANNI

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 loungesæt til haven