Plakat-makeover i soveværelset

18 fund fra 40 kr – 130 kr.

18 MODEFUND FRA 40 KR. TIL 130 KR.

Måske er jeg den eneste, der får en vanvittig shoppetrang, når man er så meget herhjemme. Min egen økonomi siger egentlig stop, men der er så mange gode tilbud derude – og man skal jo også gøre sit for at holde hjulene i gang, right?

Jeg foreslår derfor, at man kan shoppe på budget, og man kan faktisk finde nogle virkelig fine ting. Jeg har støvsuget MONKI og HM.COM for budgetfund, og fundet 18 lækre ting, som koster mellem 40 kr og 130 kr. Det er da billigt!

Det er alt sammen udsalgsfund, så det er naturligvis ikke alle størrelser der er tilbage, men måske du kan være heldig at finde din størrelse – hvis du er hurtig.

Links under billederne – god fornøjelse.

1// Blå kjole. 2// Ternet pandebånd. 3// Mønstret oversize kjole. 4// Ternet skjorte. 5// Sandaler. 6// Snake taske. 7// Ternet tørklæde. 8// Bumbag. 9// Stribet skjorte

1// Leopardkjole. 2// Tshirt ‘salut sisterhood’. 3// Pandebånd med perler. 4// Mønstret skjorte. 5// Neopren taske. 6// Stribet strik. 7// Ternet cap. 8// Sandaler. 9// Stribede bukser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plakat-makeover i soveværelset