Pastel-fund til forår

Plakat-makeover i soveværelset

Jeg har faktisk ikke rigtig gjort det store ud af vores soveværelse siden vi flyttede ind. Vi har fået ny seng, men der mangler i den grad lidt på væggene.

Heldigvis er en af mine favorit-plakatpushere ikke langt væk, og jeg har derfor bestilt nogle lækre sager på Desenio.dk. Ofte griber jeg til plakat-løsningen, når jeg savner fornyelse. Det er en overkommelig pris (og måske har du endda rammer du kan genbruge), og så giver det meget mere end man lige tror at udskifte væg-deko. Budget-løsning, I like!

 

Hvordan beslutter man hvilke plakater og størrelser der skal op? 

Når jeg gerne vil forny et rum i huset med plakater, så griber jeg det som regel an på følgende måde:

  1. Overvejer hvilke vægge der trænger til fornyelse, og skitserer væggen og eventuelle møbler på et stykke papir.
  2. Tegner ind på papiret, hvilke plakatstørrelser jeg har i tankerne, og flytter rundt på størrelserne på papiret indtil puslespillet går op.
  3. Overvejer farvesammensætningen i plakaterne, så jeg er sikker på, at de matcher hinanden.
  4. Overvejer hvilke rammer plakaterne gør sig bedst i, og hvilke rammer der passer bedst i rummet.
  5. Ligger alle mine favoritter i kurven på desenio.dk, og sammenligner farver og mønstre i oversigten.

I vores soveværelse har vi en lang væg mellem soveværelse og walk in. Sådan en lang væg, der ikke rigtig kan bruges til et møbel, men som gerne skal have lidt liv alligevel. Derfor besluttede jeg at hænge 3 plakater i str. 50×70 cm. op her.  De tre plakater passer rigtig fint sammen, giver lidt farve i soveværelser (ja ja, ikke meget! Jeg er nok lidt farveforskrækket), og så valgte jeg rammer i egetræ for at lysne væggene.

Her er link til de tre plakater jeg har købt (for der er rigtig mange at vælge mellem derinde):

Plakat no 1, “The letter”: https://desenio.dk/dk/the-letter-plakat 

Plakat no 2: “Bruch Lines no 2”: https://desenio.dk/dk/brush-lines-no2-plakat

Plakat no 3: “Abstract Rainbow”: https://desenio.dk/dk/abstract-rainbow-plakat

 

Jeg savnede også lidt liv i resten af rummet, og derfor supplerede jeg med en plakat som skulle hænge over min mands side af sengen, samt to lidt mindre plakater til det lille stykke væg ved vinduet. Alle tre plakater er mere neutrale, men passer stadig rigtig fint med de tre på billedevæggen.

Her er link til de tre ekstra plakater jeg købte:

Plakat no 4: “Double Rainbow”: https://desenio.dk/dk/double-rainbow-plakat

Plakat no 5: “Graphic Sketch no 1”: https://desenio.dk/dk/graphic-sketch-no1-plakat

Plakat no. 6: “Pear sketch”: https://desenio.dk/dk/pear-sketch-plakat

 

desenio.dk er der virkelig meget at vælge mellem, men heldigvis kan man søge på fx størrelser, farver og temaer. Det gør det lidt nemmere at finde frem til de plakater, som passer ind hos dig. Samtidig er der sådan en ski’ smart funktion under de enkelte plakater, hvor den foreslår andre plakater der matcher. We love!

Jeg er SÅ glad for den nemme og nye forandring af soveværelset. Der skal så lidt til, og det er bare at få bestilt!

God fornøjelse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel-fund til forår