10 ternede blazere (spar op til 70%)

Pastel-fund til forår

Om få uger går vi officielt ind i foråret, og jeg har tænkt mig at hjælpe det lidt på vej med en farverig garderobe. Er jeg mon den eneste som overvejer pasteller i år? Jeg har ellers ikke tidligere været på pastel-bølgen. Men i år må jeg indrømme, at både lyserød, lyselilla, mintgrøn og lyseblå står på listen over favoritfarver. Når det gælder sæson-tendenser, så køber jeg altså oftest lidt mere på budget end med klassiske sager. Jeg er måske bange for at blive træt af det hurtigt… og det gør jeg også nogle gange. Men supplerede jeg ikke min garderobe med budget-varianter, så ville min garderobe kun være sort, hvid og grå.

Jeg har derfor fundet både lyserød, lilla og mintgrønne favoritter fra bl.a. BiancoH&M og MONKI, så alt er på budget – så alle kan være med. Du finder link til det hele under hvert billede.

God fornøjelse.

1// Skjortejakke  2// Tshirt  3// Iphone cover  4// Denimjakke  5// Sneakers  6// Crossovertaske  7// Satinskjorte

 

1// Leopard skjorte  2// Sokker  3// Blomstretkjole  4// Utility trenchcoat  5// Leopard bøllehat  6// Nylon crossovertaske

 

1// Tshirt  2// Mønstretkjole  3// Sweatshirt  4// Oversize kjole  5// 2-pak elastikker  6// Sneakers  7// Shopper i flet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ternede blazere (spar op til 70%)