12 kjoler til julens fester - på budget

MINE SKØNHEDSFAVORITTER

Er jeg den eneste der har en helt fast ansigts/make-up rutine? Jeg ELSKER at vide præcis, hvad der fungerer, og derfor har jeg nogle skønhedsfavoritter, som jeg bruger igen og igen. Nogle af dem er forholdsvis nye, men er virkelig gode at have i min skønhedspakke. Jeg har fundet dem frem her, så du måske kan blive lidt inspireret.

 

SKØNHEDSRUTINE 1: ANSIGTSPLEJE

Hævede øjne (mor-træthed!): Her er altså et virkelig effektivt produkt. Jeg har ofte hævede øjne, hvis jeg sover for lidt eller drikker for lidt vand. Det eneste produkt der virker (og tro mig jeg har prøvet rigtig mange!) er Caviar Eye Serum. Fordel: Der skal bruges minimalt på daglig basis, så den holder meget længe. Ulempe: Serummet lugter altså lidt af hundemad. Men jeg overlever. For det virker! Kan fx købes på Helsebixen.dk.

Luksus til huden: Jeg har for nyligt prøvet den lækre A-vitamin serum fra Ecooking, og jeg er HELT solgt. De små kapsler indeholder den blødeste serum, som efterlader din hud silkeblød og gennemfugtet. Jeg bruger dem nogle gange om ugen, når huden trænger. Kan fx købes på apopro.dk.

Fugtmaske der dufter himmelsk: Jeg er ret vild med Origins produkter, og denne Drink Up fugtmaske er ingen undtagelse. Den skal egentlig sidde på huden over natten, men jeg har den ofte på i fx 30-40 minutter efter et bad, og huden elsker det. Kan fx købes på lookfantastic.dk. 

Stensikker dagcreme uden parfume: Det har taget mig mange år at finde en dagcreme, som jeg kan tåle og som altid fungerer på min hud – både sommer og vinter. Jeg har brugt Avene’s dagcreme i flere år, og kan varmt anbefale den. Jeg bruger den både morgen og aften. Kan fx købes på apopro.dk.

Babybløde fusser: Jeg plejer mest mine fødder om sommeren, hvor de bliver luftet i sandaler. Men denne hæl/fodcreme fra Australian Bodycare kan jeg sket ikke undvære. Heller ikke om vinteren. På med cremen og et par sommer over, og fødderne vil elske de. Kan fx købes på Australian-bodycare.com.

 

SKØNHEDSRUTINE 2: MAKE UP

Letfarvet alternativ til foundation: Denne fugtgivende creme fra Origins er FANTASTISK. Den giver ikke bare fugt, men også en letfarvet kulør til ansigtet. Den er tusinde gange lettere at se på end en normal foundation, og jeg er faktisk gået over til udelukkende at bruge denne (og det kommer fra en pige, der har brugt foundation HVER dag i hele sin ungdom og voksenliv). Det er mit ultimative favoritprodukt blandt dem alle. Kan fx købes på lookfantastic.com.

Silkeblød farve til kinderne: Min nyligt opdagede make up favorit er Glossier, som laver de lækreste produkter. Pas på – for det er farligt at kigge forbi deres skønhedsunivers. Deres Cloud paint er lækker og let, og giver den fineste naturlige glød på kinderne. Kan købes på glossier.com. 

Mascaraen jeg vælger igen og igen: Max Factor laver en lækker mascara – false last effect. Jeg prøver ind imellem andre alternativer, men jeg vender alligevel altid tilbage til denne klassiker. Bonus er at den fås både i brun/sort og helt sort. Kan fx købes på Beautycos.dk.

Highligt til kindben: Jeg er nærmest blevet helt afhængig af, at give mine kindben lidt ekstra glød, og jeg tror ikke jeg lyver, når jeg siger, at jeg har brugt denne Shimmer fra The Body Shop i mere end 10 år. Perfekt til glød – især om sommeren. Kan købes hos The Body Shop.

Nyeste favorit – fugtig og sund hud: Jeg læste om Future Dew fra Glossier for måneds tid siden, og var 110% overbevist om, at den skulle prøves. Og den skuffer ikke. En fugtgivende serum, der får huden til at syne fugtet og sund. Jeg bruger den inden min Origins letfarvede creme, og ofte også til at friske ansigtet op, hvis man skal afsted til eftermiddag eller aften. Kan købes på Glossier.com (med risiko for, at der ryger masser af andet med i kurven).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 kjoler til julens fester - på budget