9 jakker: Den lange, den korte og den varme!

Instagrams smukkeste dørkranse

I år drømmer jeg om, at lave min egen dørkrans. Og jeg kender ikke et bedre sted at finde inspiration end på Instagram. For det vrimler med dygtige kvinder, der tryller vidunderlige blomsterkranse frem – og tilmed nogle, man selv kan lave. Jeg har derfor fundet 9 blomsterkranse til døren, som ville pynte her i i december.

Du finder kransene på Instagramprofiler, som jeg linker til under billedet – og ellers kan jeg anbefale at søge på Instagram under hashtag #blomsterkrans eller #dørkrans.

 

1 // @solvbergetblomster  2 // @camilla_lia 3 // @jeannettenielsen86  4 // @floraogfristelser  5 // @maja_egelund_blomstermager  6 // @camillaarresoe  7 // @maja_egelund_blomstermager  8 // @flowermyday.dk  9 // @lippanoa

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 jakker: Den lange, den korte og den varme!