10 TING JEG IKKE KAN UNDVÆRE

INDRETNING AF KONTOR/GÆSTEVÆRELSE

Herhjemme har vi af og til overnattende gæster. Oftest familiemedlemmer (som passer vores skønne unger), men nogle gange også venner. Derfor har vi brug for ekstra sengeplads. Samtidig arbejder jeg hjemmefra næsten hver dag, og skal derfor have et ordentligt kontor med plads til både kameraudstyr og alt fra gavepapir til kontorrod. Vi har derfor lavet et kombi-værelse herhjemme, og det er vi måske ikke de eneste der har.

Anyways…

Da jeg kiggede efter skrivebord faldt jeg over det skønne kork-bord fra en gammel IKEA-kollektion. Det er desværre udgået, men man kan af og til finde det på DBA. Derudover er jeg virkelig glad for vores nyeste erhvervelse: Glasskabet fra IKEA. Det kan indeholde ALT. Og hvis man er bare lidt æstetisker, så finder man lige de helt rigtige kasser til opbevaring. Gæstesengen er også fra IKEA (ja ja, IKEA er og bliver min favorit!), og DEN seng er altså smart. Man kan nemlig stable de to senge overså hinanden til en sofa/enkeltseng, og lave dem om til en dobbeltseng. PERFEKT til gæster og hverdagssofa.

Og så er der naturligvis lidt accessories, som jeg synes gør et kontor hyggeligt.

Jeg håber du kan blive lidt inspireret. God fornøjelse.

1// Glasskab  2// Sakselampe  3// Plakat  4// Lænestol  5// Plakat  6// Kalender  7// Knager  8// Pyntepude  9// Pyntepude  10// Skrivebord (på DBA)  11// Metalbeholder  12// Gæsteseng

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE KAN UNDVÆRE