20 UUNDVÆRLIGE EFTERÅRSFUND!

PLAKATER: HVAD STARTER DIT BARN MED?

Jeg ved ikke med dig… men jeg synes tit at væggene på børneværelserne kan blive tomme og triste. Måske fordi alting foregår i gulvhøjde. Ja, både leg, legetøj og møbler. Og hvis man ikke lige kaster sig ud i at tapetsere hele rummet, så kan en malet væg og nogle fine plakater gøre rigtig meget.

 

BOGSTAVSPLAKAT… ER DET MIG?

Jeg faldt i den forbindelse over disse fine bogstavs-plakater. Faktisk er jeg slet ikke så vild med citater eller bogstaver på plakater, men her synes jeg faktisk at forbogstavet på ens barn, kan blive rigtig rigtig fint på væggen. Hvad synes I ?

Jeg overvejer om jeg skal klikke det fine E hjem til Emil og et N til lille Nola. Og ellers kunne alfabetplakaten også være fin, nu hvor de så småt begynder med tal og bogstaver i børnehaven. Du finder mange flere bogstaver på webshoppen.

1// bogstav E  2// bogstav N  3// bogstav C  4// alfabetplakat  5// bogstav W  6// bogstav A

 

FINE, FINURLIGE DYR PÅ VÆGGEN

Udover plakaterne med bogstaver, så laver MADO altså nogle finurligt fine dyr til væggene. Jeg er især vild med Doug og Sally 🙂

1// Mado & friends  2// Dog  3// Banana  4// Squid  5// Swimmer  6// Crocodile

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 UUNDVÆRLIGE EFTERÅRSFUND!