TIP: ZARA til børneværelset!

20 UUNDVÆRLIGE EFTERÅRSFUND!

Der er vist ingen tvivl om, at efteråret har sat ind. Så jeg har slået mig ned ved computeren, og fundet 20 ting, som du absolut ikke kan undvære til efteråret.

Denne gang er der faktisk lidt andet end bolig-sager. For sagen er den, at jeg bruger riiiiigtig lang tid på at shoppe tøj på nettet, og det tænkte jeg, at I skulle have glæde af.

Så mine efterårsfavoritter er altså en god blanding af bolig og mode – men det hele er på budget, og fra en af mine favoritter: H&M.

Og hvis du er medlem af klubben, så får du faktisk 15% rabat på dit køb KUN I DAG!

 

Mit eneste problem nu er… at jeg ikke har råd til at anskaffe mig hele baduljen. Så jeg må til at vælge. Hvad er din favorit? 

1// Satinskjorte  2// Jakke  3// Taske  4// Vase  5// Skål  6// Rullekravestrik  7// Jacquardpude  8// Kurv i rotting  9// Maxikjole  10// Ankelstøvler

 

1// Heldragt i denim  2// Coffeetable book  3// Silkeskjorte  4// Pudebetræk  5// Hårbånd i silke  6// Cardigan i uld  7// Muslingefad  8// Potteskjuler  9// Bæltetaske  10// Strik

 

Savner du inspiration til indretningen af din stue her i efteråret? Så kan du læse med her, hvor jeg tipper om indretning af efterårsstuen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: ZARA til børneværelset!