OM DET STORE MURSTENS-VALG

HØJBEDE I HAVEN

Da vi skulle bygge hus var vi helt enige om, at vi skulle have en havearkitekt til at hjælpe os. Vi ville nemlig ikke risikere en have, som kun bestod af fliser, græs og potter.

Heldigvis fik vi fat i Henrik fra Drømmehjem.dk, som gjorde et helt fantastisk stykke arbejde.

Vi har brugt ca. 80-90% af Henrik’s forslag, og er SÅ glade for det udtryk vores have har i dag. Henrik anbefalede især at afskærme og afgrænse med højbede.

 

HØJBEDENE OMKRANDSER HAVEN

Vores højbede i rustfarvet jern fylder derfor en del i haven. Vi fandt de smukke højbede hos Landhave.dk , og har ikke et sekund fortrudt vores valg. Jeg kunne ellers have svoret, at jeg ikke ville være rust-farvet, men hvor er det skønt at kigge på noget andet end sort, sort, sort!

 

>

Her er lidt eksempler fra landhave.dk

 

Vi har valgt lidt forskellige mål på bedene, og de bede, som er placeret på terrassen, har hjul og er flytbare. På Landhave.dk kan de se de mange forskellige muligheder, og vælge den løsning, som passer bedst til din have. De bliver super hurtigt leveret, og er nemme at samle. Når de ankommer er de stål-farvede, men hvis man vander dem eller de får en del regn, så ruster de rimelig hurtigt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM DET STORE MURSTENS-VALG