IKEA SÆRKOLLEKTION: OVERALLT!

VORES TERRASSEVALG & ILVA FAVORITTER

Vi er næsten i mål med uderummet og terrassen, og i år har ILVA altså spillet en kæmpe stor rolle.

Ja, faktisk er næsten alle havemøbler fra ILVA. De gør det så utroligt fint, og til virkelig gode priser.

Se bare her, hvad vi netop har suppleret med. Den lækre loungestol med skammel er et godt alternativ til vores sofa, og så elsker jeg de flettede loungeborde. Jeg faldt også fuldstændig for ‘elskovsreden’, som minder mig om barndom og 90’erne. Jeg er sikker på, at børnene kommer til at elske den til sommer.

.

1. ZENO loungestol m. skammel 2. Ravenna Loungebord 3. Papasan loungestol

 

Sidste år købte vi havebord og stole, og selvom vi ikke nåede at tage det rigtigt i brug sidste år, så glæder vi os alligevel over valget. Det var vigtigt, at vi ikke købte sorte møbler. Det er det nemme og oplagte valg, men jeg synes, at det skaber så meget mere naturlighed og hygge på terrassen, hvis man minimerer sort. Vi valgte det skønneste betonbord og de populære click-havestole. Man sidder nemlig fantastisk i dem helt uden hynder (hvis man, som mig, er lidt dovent anlagt, og ikke orker at slæbe hynder frem og tilbage). Stolene fås i rigtig mange fine farver .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Har du noget på hjerte eller et spørgsmål, så skriv en kommentar til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA SÆRKOLLEKTION: OVERALLT!